EK-actie-banner
Dag
Uur
Minuut
Seconde

YESSS EK ACTIE! 

Op 14 juni begint het EK voetbal in Duitsland. Ons oranje neemt het op in groep D tegen Frankrijk, Oostenrijk en Polen. De eerste wedstrijd van Nederland zal plaatsvinden op 16 juni tegen Polen. Wij beginnen 2 daagjes eerder op 14 juni met onze EK ACTIE! Maak van het EK jouw moment en win fantastische prijzen!

 

YESSS EK Actieblad 

Gedurende het hele toernooi hebben we het YESSS EK Actieblad, vol met producten voor elke installateur. Van gereedschap voor elke klus tot prikspots als cadeau voor de verjaardag van je zus 😉

En voor wanneer de nettoprijs in het EK Actieblad nog niet goed genoeg is, kan je ook nog gaan Korting Knallen op alle actieartikelen! Meer over het Korting Knallen vind je hieronder.

actieblad-6
EK-poule-2

YESSS EK-poule

Ben jij super goed in het voorspellen van voetbalwedstrijden, of heb jij gewoon het geluk aan je zijde? Dan is de YESSS EK-Poule echt iets voor jou!

De landelijke winnaar krijgt 2 kaarten voor F1 in Zandvoort, de runner-up krijgt een Smart TV en de bronzen medaillist krijgt een nieuwe Weber BBQ.

Meld je aan via je accountmanager zodat hij/zij je kan plaatsen in de EK-Poule van jouw vestiging.

EK-poule-2

YESSS EK Prijsvragen

Voor de ultieme voetbalkenner of fanatieke Google-aar hebben we gedurende het toernooi YESSS EK Prijsvragen. Hiermee kan je te gekke prijzen winnen zoals: Weber BBQ’s, Nederlands elftal wedstrijd shirts, EK wedstrijdballen & nog veel meer!

Prijsvragen worden gepubliceerd op onze social media, op YESSS Events en via de e-mail. Volg je ons dus nog niet op de socials? Volg ons dan nu!

EK-poule-3

YESSS Korting Knallen

Net als afgelopen keer kan je dit toernooi weer extra korting scoren, boven op de bestaande actieprijzen. Kijk naar de video hoe het niet moet.

Korting Knallen is alleen mogelijk op artikelen uit het YESSS EK Actieblad.

Support het Nederlands elftal! 

EK-shirt-1
speelschema

Download het complete EK 2024 Voetbal speelschema!

Ben jij er klaar voor om jouw steun te betuigen aan je favoriete teams en spelers tijdens dit spannende toernooi?

Klik hieronder om het EK 2024 Voetbal speelschema te downloaden.

 

 

Wil je klant worden?

Bestel al jouw installatiematerialen online!