YESSS SECURITY TRAININGEN

Yesss_electrical_security_training

Onze securityafdeling heeft het jaar afgetrapt met het organiseren van level 2 securitytrainingen, dit in opvolging van de level 1 securitytrainingen die in 2023 gegeven zijn.

De eerste reeks aan level 2 trainingen waren binnen enkele dagen volgeboekt. Binnenkort worden er extra trainingen ingepland, zodat onze securityspecialisten hun kennis kunnen overdragen aan iedereen die dat wil.

yesss_security_training_deelnemers

Level 1 & level 2
Tijdens de level 1 training kom je meer te weten over de basis van NOVUS CCTV- en intercomsystemen, terwijl er ook uitgebreid gesproken wordt over de AX-Pro inbraaksystemen van Hikvision.

1690442530486_bewerkt

De level 2 training is voor de installateur met basiskennis over het opzetten van een CCTV-systeem. Hierin wordt namelijk dieper ingegaan op de materie en zal onder andere de Ingenius plus technologie behandeld worden.

Met het volgen van deze training krijgt iedere cursist een eigen recorder, camera en switch, om de theorie in praktijk te vertalen.

Hierdoor word je gecertificeerd level 2 installateur en ga je terug naar huis met een certificaat en het camerasysteem waarmee geoefend is.

Aanmelden
Hoewel de komende reeks aan trainingen al volgeboekt is, staan er nog nieuwe trainingen in de planning en zullen wij geïnteresseerden voor deze trainingen noteren. Wil jij je aanmelden voor een level 1 of level 2 security training, of heb je andere vragen over beveiliging?

Stuur een mail naar [email protected]

Dit artikel komt uit het YESSS PRO Magazine Q1 - Editie 1 - Januari 2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *