Wij zijn één van de toonaangevende elektrotechnische groothandelaren in Nederland. Met 13 vestigingen en een centraal magazijn zijn wij er niet alleen voor elektrotechnische installateurs, maar ook op het gebied van industrie, scheepvaart, horeca, beveiliging, telecommunicatie en gebouw automatisering hebben wij uitstekende referenties.

We willen bijdragen aan het succes van onze klanten door het aanbieden van producten en diensten van de hoogste kwaliteit. We streven naar een nauw contact met onze klanten. Dit is gebaseerd op integriteit, respect, professionaliteit en een uitstekende service.

Tot op heden hebben wij een vestigingsnetwerk opgebouwd met meer dan 500 vestigingen
in 11 landen.

Jong bedrijf

We willen meer leven in de markt brengen. Een jonge onderneming die andere organisatievormen heeft.

Tradities

Het is reeds een traditie van ons bedrijf geworden om bestaande problemen zoals transport, opslag, kwaliteit en advies voor u op te lossen.

Centraal magazijn

Veel van de artikelen die wij in voorraad hebben, leveren wij binnen 24 uur. Een service-idee dat een positief effect heeft op uw voorraadbeheer!

Diversiteit

Een uitgebreid programma, altijd in de voorhoede van de technologie. Wij leveren alles wat u nodig hebt op het gebied van installatie, industriële en huishoudelijke technologie en nog veel meer.

Prijs - Prestaties

Een prijs-prestatieverhouding die de moeite waard is. Maar dat willen we u graag persoonlijk uitleggen.

Onze service

Persoonlijk advies

Persoonlijke ondersteuning ter plaatse door onze buitendienst.

Gespecialiseerd advies

Vakkundig deskundig advies aan de telefoon en in onze winkels.

Bezorgservice

Bezorgservice voor voorraadartikelen binnen 24 uur.

Gratis levering

Dagelijkse en gratis levering van goederen.

Beveiligingsadvies

Of het nu gaat om camerabeveiliging van uw bedrijf, huis of event, wij doen alles op het gebied van camera-, brand- en alarminstallaties, intercomsystemen, grote en kleine projecten.

Gratis lichtontwerp

Wilt u klant worden?

Bestel al uw installatiematerialen online!