yesss_electrical_Nitrolympx_drag_racing_hockenheimring

Bent u fan van dragraces, burn-outs, vlammen oftewel ronkende motoren en schroeiend rubber? Dan bent u bij YESSS aan het goede adres!

Win een VIP-ticket voor het Drag Racing Nitrolympx event in het weekend van 26 tot 28 augustus op de Hockenheimring in Duitsland.

Voorwaarden voor deelname: Bij aankoop van € 250,- aan Luxna of In-house Led producten uit de actiefolder maakt u kans om 1 van de 100+ VIP tickets te winnen.

Met een V.I.P.-ticket t.w.v. €180,- heeft u toegang tot de paddock, quartermile club, zuidtribune, hot seats en natuurlijk lekker eten en drinken. Op dit event wordt u als een V.I.P behandeld en zullen werknemers van YESSS aanwezig zijn om er met u en de overige winnaars een onvergetelijke dag van te maken!

Bekijk de trailer 

 

De actie is geldig van 1 juni t/m 15 juli 2022. De prijswinnaars worden na de actieperiode bekend gemaakt. Om deel te nemen moet u 18 jaar of ouder zijn. Reiskosten zijn voor eigen rekening. Werknemers van YESSS, hun familieleden en medewerkers van deelnemende bedrijven en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname aan de actie.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met uw eigen vestiging, daar helpen wij u graag verder.

Bestel uw favoriete Luxna of In-House-LED producten in onze nieuwe YESSS PRO webshop en wie weet bent u de winnaar van een V.I.P. dagkaart voor het Drag Racing Nitrolympx event!