Attema-inbouwdozen-yesss-electrical_banner2-1

Complimenten voor de Attema inbouwdozen

Bij Attema vinden ze het belangrijk dat de producten die ze maken voldoen aan de wensen uit de praktijk. Daarom onderzoeken en evalueren ze voortdurend hoe ze hun producten nóg verder kunnen verbeteren.
Met de vernieuwde inbouwdozen hebben veel installateurs zich verwonderd over de snelheid van de klemmende montage. Echter, muurvaste montage past niet in elke werkwijze; daarom brengen ze de U40 en U50 Classic per 1 februari terug in het assortiment.

WB Installatie over de nieuwe generatie inbouwdozen

'Alleen maar voordelen', zo is de ervaring van Jan van de Horst van WB Installaties. In deze video vertelt hij over zijn ervaringen met de nieuwe generatie inbouwdozen.

WB Installaties over de nieuwe inbouwdozen

U40 & U50 Classic terug vanaf 1 februari 2024

Een even groot compliment voor de oude inbouwdozen. Met de wijduiteenlopende toepassingsmogelijkheden van inbouwdozen zijn er natuurlijk ook veel uiteenlopende werkwijzen. Uit onderzoek is gebleken dat een aantal installateurs hun werkwijze specifiek hebben afgestemd op de niet-klemmende inbouwdozen, daarom zijn de U40 Classic, U50 Classic en UD50 Classic per 1 februari terug in het assortiment.

Bestel je Attema inbouwdozen bij YESSS! 

Alleen maar voordelen!