ERKEND LEERBEDRIJF

YESSS Electrical is met diverse vestigingen gecertificeerd voor erkend leerbedrijf, waaronder ons distributiecentrum in Beusichem. Wij geven studenten namelijk graag de kans om het geleerde in de praktijk toe te passen en relevante werkervaring op te doen.

yesss-electrical_erkend-leerbedrijf_kelly_student_bbl_werkend-leren

Sinds september 2023 werkt Kelly (22 jaar) in het Centraal Magazijn. Zij is tweedejaars studente van de driejarige BBL-opleiding “Management Transport Logistiek Supervisor”. BBL is een opleidingsvorm waarbij de student vier dagen werkt en één dag per week naar school gaat. Deze opleiding volgt zij aan het ROC Rivor in Tiel.

Kelly heeft het goed naar haar zin: “Mijn ervaring is over het algemeen heel goed! Ik voelde mij direct welkom bij YESSS Electrical!” Nadat Kelly goed ingewerkt is, voert ze haar werkzaamheden bijna geheel zelfstandig uit. “Bij vragen kun je altijd wel bij iemand terecht! Verder vind ik het positief dat bij YESSS veel mensen werken in verschillende leeftijdscategorieën (ca. 20 t/m 65 jaar). Op deze manier kan iedereen van elkaar leren.”

“Als ik klaar ben met mijn BBL-opleiding hoop ik dat ik hier mag blijven werken!

Kelly wordt bij YESSS Electrical begeleid door een ervaren praktijkbegeleider. Haar praktijkbegeleider Pascal kent zowel de ins en outs van de werkvloer als de eisen van de opleiding. Hij is tenslotte al 22 jaar werkzaam bij YESSS Electrical.

Zoek je een (werk)stageplek? 

Ga naar www.yesss.nl/vacatures.

Staat er geen passende (werk/stage) vacature open? Neem dan even contact op met onze HR afdeling via [email protected] en vraag naar de mogelijkheden.

Erkend leerbedrijf

Dit artikel komt uit het YESSS PRO Magazine Q1 - Editie 1 - Januari 2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *