YESSS

DEN HAAG

YESSS Den Haag heeft al twee jaar achter elkaar de ‘branch of the year’ award gewonnen. Daarmee zijn ze niet alleen al 2 opeenvolgende jaren uitgeroepen tot beste YESSS-vestiging van Nederland, maar ook van Duitsland. Dit succes was er niet altijd in Den Haag en ook nu draaien ze in een zwaar concurrerend gebied, maar hoe hebben ze de dalende trend om weten te buigen naar de goed geoliede vestiging die afkoerst op een derde ‘branch of the year’ titel?

en-haag_vestiging_brancheyesss_electrical_yesss-electrical_den-haag_vestiging_branche

“Bij ons voelt niemand zich te goed om de taken van een ander over te nemen”

Vestigingsleider Albert is ingestapt in een tijd dat het niet de goede kant op ging met de vestiging en heeft dit samen met zijn team om weten te buigen. Toch schrijft hij het succes niet alleen aan zichzelf toe maar aan het complete team.

Volgens hem bedrijft hij geen hogere wiskunde, hij houdt zich vooral bezig met het behouden van de juiste dynamiek op de binnendienst en zegt hier zelf ook regelmatig magazijntaken over te nemen als het nodig is.   

In de buitendienst lopen twee gedreven vertegenwoordigers die veel werk mee naar binnen nemen, maar ook zelf het nodige werk doen om bestellingen af te ronden.

Op deze manier drukt Albert dus zijn stempel op de sfeer die in de vestiging heerst. Een sfeer die eenheid en duidelijkheid uitstraalt, iedereen heeft zijn eigen taak maar als het nodig is staan ze elkaar allemaal bij.

yesss_electrical_yesss-electrical_den-haag_vestiging

"Het op peil houden van voorraad is key, een klant kan niet misgrijpen"

Een goed gecoördineerd team brengt je ver, maar daarmee komt de handel nog niet vanzelf. Bij YESSS Den Haag hebben ze namelijk ook een aantal principes waar ze aan vasthouden. Voorraadbeleid is volgens Albert essentieel. Ze zorgen dat wat klanten nodig hebben ook in de vestiging op voorraad ligt, zodat klanten nooit misgrijpen en het vertrouwen hoog blijft.

Ze bezorgen met een ochtend- en middagroute; vaste klanten weten dat wanneer ze in de ochtend beleverd worden ze tot 08.30 uur kunnen bestellen en dat het dan diezelfde ochtend nog bezorgd wordt. Voor de route in de middag kunnen klanten tot 12:30 uur bestellen, dit hebben ze dan nog dezelfde middag op locatie. Op de webshop kan er tot 22:00 uur besteld worden, voorradige artikelen worden de volgende werkdag uitgeleverd.

Al met al is het een combinatie van de juiste mensen met de juiste opvattingen wat YESSS Den Haag tot een succesvol team maakt, waardoor dit team keer op keer voor de prijzen mee kan spelen.

Van Nick, Sjon, Angel, Ruben, Quincy en Paul tot Albert, iedereen heeft dezelfde waarde en ze weten die waarde op hun eigen manier toe te passen!

yesss_electrical_yesss-electrical_den-haag_vestiging_branche

Dit artikel komt uit het YESSS PRO Magazine Q1 - Editie 1 - Januari 2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *