Peblar

Samenwerking

Per maandag 3 juni zijn de Nederlandse laadpalen van het merk Peblar verkrijgbaar bij alle YESSS-vestigingen en op yessspro.nl.

Reacties

YESSS EV & Energy Manager, Mishel Petrovic, kijkt uit naar een mooie samenwerking:

“Peblar is voor YESSS in een korte tijd al een goede partner gebleken; door de Nederlandse origine van het bedrijf is de communicatie goed en hebben we korte lijnen naar de juiste personen binnen de laadpalenfabrikant. Zo hebben we bij hun hoofdkantoor in Eindhoven ook al meerdere trainingssessies kunnen plannen voor zowel personeel als installateurs. Dat de productie van de Peblar laders in Nederland plaatsvindt zorgt voor veel vertrouwen in de kwaliteit en ondersteuning van de laders.

Ook sprak ons heel erg aan hoe ontwikkelingsgericht Peblar is vanuit een technologisch standpunt. Via YESSS als partner luisteren ze goed naar de markt om in te spelen op behoeftes van installateurs en eindklanten, dit luisterend oor sluit goed aan bij onze open en duurzame relatie met onze klanten.”

 

Ook Rogier Schellens, Regional Sales Manager bij Peblar, ziet een mooie toekomst in deze samenwerking. Zo zegt hij:

’De samenwerking tussen YESSS Electrical en Peblar verloopt vlot. Mishel Petrovic, Manager EV & Energy, is erg betrokken bij de producten die zij voeren en we zijn blij dat hij ons heeft gekozen voor de volgende EV-lader die zij opnemen in het assortiment.

De persoonlijke benadering van YESSS Electrical naar hun installateurs sprak ons erg aan. Je bent altijd welkom voor een praatje en een goede bak koffie. Installateurs lopen met een glimlach de deur uit bij YESSS Electrical, en dat is precies wat wij zoeken in een samenwerking met een groothandel. De installateur staat altijd voorop.

De persoonlijke touch richting hun klanten maakt YESSS Electrical uniek in Nederland. Beide partijen hechten grote waarde aan een efficiënte en persoonlijke manier van communiceren, dat maakt de samenwerking tot een goede match.’’

Over Peblar

Opgericht door Prodrive Technologies, zijn ze gespecialiseerd in het bouwen van oplossingen op maat door alles in eigen huis te produceren in Eindhoven, Nederland. Het team van ingenieurs nam de jarenlange ervaring van het moederbedrijf en ging ermee aan de slag. Daardoor zijn ze snel, grondig en vooruitstrevend. Terwijl jij in de auto stapt voor je volgende avontuur, denken wij al na over je volgende stap.