Banner-informatie-avonden

Smart Home
In het huidige tijdperk van technologie streeft iedereen naar een omgeving die niet alleen comfortabel en veilig is, maar ook energie-efficiënt en sfeervol. Slimme verlichtingsoplossingen spelen een cruciale rol in deze transformatie, waardoor elke ruimte in je huis niet alleen verlicht wordt, maar ook leeft.

Perfect voor thuis, kantoor en bedrijfspanden
Bij Lumiko begrijpen ze de unieke verlichtings-behoeften van zowel woningen als professionele ruimtes. Of je nu streeft naar het creëren van de perfecte ambiance voor een intiem diner thuis, de productiviteit in je thuiskantoor wilt verhogen, of een inspirerende werkomgeving in je bedrijfspand wilt realiseren, Lumiko’s slimme verlichtingsoplossingen bieden de controle en flexibiliteit die je nodig hebt.

huis

Klemko informatieavonden
Komende maanden organiseren wij in samenwerking met Klemko informatieavonden vol met Smart Home-oplossingen. Wij nodigen je graag uit om deze waardevolle informatieavonden bij te wonen in een YESSS vestiging bij jou in de buurt.

Klik op een vestiging bij jou in de buurt en meld je aan via het inschrijfformulier.

Bestel Smart Home producten gemakkelijk & snel online!

891105

Draai dimmer

Deze dimmer kan handmatig bediend worden of via een App met het draadloze Zigbee protocol, zoals: Philips Hue, HOMEY, Trust, Amazon of Alexa.

891195

Duo dimmer

Met de Lumiko Duo Zigbee dimmer dimt u 2 x 100W LED vanuit één punt. Doordat de dimmer uitgevoerd is met Zigbee kan hij gekoppeld worden aan een Zigbee netwerk waardoor de verlichting ook draadloos te bedienen is.

890200

Easy inbouwdimmer

Lumiko Easy inbouwdimmer voor het dimmen tot 200W LED. Deze dimmer is draadloos te bedienen met andere producten uit de Lumiko Easy collectie. Optioneel is de dimmer uit te breiden met een pulsschakelaar waardoor hij ook bedraad bediend kan worden.

860250

LED dimmer voor Casambi  12 of 24Volt.

Plaats deze module tussen de driver en ledstrips of spots om de verlichting via de Casambi app te besturen.