plejd-slider

Samenwerking

Per maandag 8 april is Plejd verkrijgbaar bij alle YESSS-vestigingen en op yessspro.nl. De nadruk bij de samenwerking zal vooral komen te liggen op de slimme dimmers, maar ook de verlichting van Plejd zal verkrijgbaar zijn.

Reacties

"Wij hopen op een mooie vruchtbare samenwerking met Plejd. Wij hebben dan ook de weloverwogen keuze gemaakt om in te spelen op de vraag vanuit onze klanten." aldus Gert van Beek (Directeur YESSS Nederland).

Ook de verantwoordelijken van Plejd kijken uit naar een goede samenwerking, zo zegt Ed Koomen: "We zijn er trots op dat we ons distributienetwerk verder mogen uitbreiden met YESSS. Door de combinatie van de 13 YESSS-vestigingen door heel Nederland met vakkundig en persoonlijk advies, en de groeiende vraag naar ons uitgebreide assortiment, kunnen we uitkijken naar een succesvolle toekomst.”

Over Plejd

Plejd is een toonaangevende Scandinavische leverancier van slimme verlichtingsoplossingen. Ze maken slimme verlichting eenvoudig en focussen van begin tot eind op de gebruikerservaring.

Bij Plejd werken ze al ruim 10 jaar met slimme verlichtingsregelingen. Ze plaatsen de gebruikerservaring centraal en willen slimme verlichtingsoplossingen eenvoudig en toegankelijk maken voor iedereen. Vanuit hun passie om klanten de best mogelijke gebruikerservaring te bieden, maken ze boeiende nieuwe producten die een toegevoegde waarde hebben voor zowel de installateur als voor de gebruiker. Al meer dan 700.000 woningen en bedrijven zijn uitgerust met Plejd en hun systemen behoren tot de meest geïnstalleerde in Zweden.