YESSS EV & Energy

E-mobility is de sleutel tot duurzaam transport, meer leefbare steden en het succesvol bestrijden van de opwarming van de aarde. YESSS zet zich daarom in voor e-mobility oplossingen, zowel voor thuis als op kantoor.

Waarom is verduurzamen zo belangrijk?

Het terugdringen van uitstoot door auto’s en vrachtwagens door middel van e-mobility oplossingen beschermt het klimaat en zorgt ervoor dat je nog lang kan genieten van onze prachtige planeet. Het is een absolute must om de afspraken uit het Parijs akkoord (klimaatakkoord) te behalen, de luchtkwaliteit te verbeteren en op de korte termijn CO2 neutraal te worden.

In 2020 kwam nog ongeveer 27% van de globale CO2 uitstoot van transport. Dat is meer dan verdubbeld sinds 1970 en laat goed zien hoe belangrijk het is om de uitstoot terug te dringen als we de 1,5 graad Celsius opwarming willen voorkomen.

Wat brengt verduurzaming ons?

In steden, maar ook op het platteland, is het van groot belang om luchtvervuiling van transport terug te dringen. In steden wonen vaak grote hoeveelheden mensen dicht op elkaar. Dit zorgt ervoor dat maatregelen tegen luchtvervuiling de hoogste prioriteit hebben. Kijk maar naar Amsterdam, waar je bepaalde zones niet meer in mag met een auto die te veel uitstoot. Door middel van de e-mobility oplossingen van YESSS brengen we steden naar een schone duurzame toekomst.

Niet alleen worden steden schoner, maar ook is het gebruik van e-mobility oplossingen goed voor je portemonnee. Elektrische auto’s zijn, over hun gehele levensduur genomen, een stuk goedkoper. Daarnaast is elektriciteit een stuk goedkoper dan benzine en heb je geen last van hevige prijsschommelingen. Andere voordelen zijn:

 • Verbeterde rijprestaties
 • Belastingvoordelen
 • Minder geluidsoverlast

Wat brengt verduurzaming ons?

Bij YESSS hebben we verschillende oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen. Elektrische auto’s, fietsen en steps worden steeds populairder. En dit zorgt ervoor dat steeds meer huiseigenaren, bedrijven, overheidsinstanties en scholen elektrische laadpalen installeren.

Er zijn genoeg voordelen te noemen van het installeren van e-mobility opladers, zoals lagere kosten en gebruiksgemak. Als je een e-mobility oplader wil installeren, thuis of op kantoor, kunnen wij je helpen met de beste producten. We leveren zowel commerciële laadpalen als slimme wandopladers voor thuis, plus allerlei e-mobility accessoires; waaronder oplaadkabels, verdeelborden en sloten.

E-Mobility voor thuis en op kantoor

Ben je van plan thuis of op kantoor een e-mobility oplader te installeren? Zoek dan niet verder. Bij YESSS vind je de beste oplossing voor het opladen van je elektrische voertuig of dat van je personeel.

Het installeren van een e-mobility oplader heeft een aantal grote voordelen, zoals gebruikersgemak en meer flexibiliteit omdat je op elk gewenst moment kan opladen. Daarnaast heb je ook nog het voordeel dat je kan profiteren van lagere stroomkosten als je ’s nachts oplaadt. Ook kan een e-mobility oplader de waarde van je woning of onderneming verhogen.

Bij YESSS maken we gebruik van de opladers van onder andere:

 • Wallbox
 • Eris
 • ABL
 • Schneider Electric
 • Mennekes
 • Hager
 • Spelsberg
 • Eaton
 • Qcharge

Ze zijn beschikbaar met verschillende outputs en werken met zowel type 1 als type 2 laadkabels. De e-mobility opladers kunnen eenvoudig aan de wand of in de grond worden geplaatst. In de meeste gevallen zijn ze te monitoren door middel van een app op je telefoon.

Heb je vragen over EV & Energy?

Wil je een algemeen oriënterend gesprek met één van onze specialisten? Of uitzoeken wat precies de mogelijkheden zijn voor jouw situatie? Vul dan hieronder het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wilt u klant worden?

Bestel al uw installatiematerialen online!